AnnonsUnmo

Professionell Restaurangbesökare, Stockholm

  • Timmar
  • Lön enligt avtal
  • Kräver erfarenhet
  • Timmar
  • Lön enligt avtal
  • Kräver erfarenhet

Kompetenskrav

restaurangbranschen
nyfikenhet
drömjobbet

Meriterande kompetenser

god aptit

Språk

svenska
engelska

Om rollen

Har du någonsin drömt om att få betalt för att gå på restaurang? Då är detta jobbet för dig!

Vi på Unmo söker nu en matentusiast med en förkärlek för kulinariska äventyr och kreativt skapande. Som professionell restaurangbesökare kommer du att få det stora nöjet att utforska, och uppleva, Stockholms fantastiska restauranglandskap och dessutom få betalt för det!

Dina arbetsuppgifter är lika drömmiga som du just nu spekulerar om! Du kommer, utrustad med kamera, att få njuta av Stockholms imponerande variation av restaurangupplevelser: från frodig brunch och ljuvlig espresso till avslappnad street food och lyxiga luncher.

Nu kanske du undrar: "Måste jag vara, eller önska bli, en del av restaurangbranschen för att kunna söka?". Svaret är ja! 

Vi söker en person med erfarenhet av, eller en brinnande önskan, att arbeta inom restaurangvärlden.

För att vara framgångsrik i din roll är det viktigt att du har en god förståelse för den delikata dansen mellan köket, golvet och gästen. Du har erfarenhet bakom en kamera och kan redigera bilder med gott självförtroende. Du uppskattar dessutom att, med passion, återberätta din restaurangupplevelse och gör så i skrift.

Dina arbetsuppgifter innefattar, utöver att smaka och njuta, att återge upplevelsen skapad av Restaurang-Stockholms alla kulinariska konstnärer - mathantverket, servicen, stämningen! Att helt enkelt hylla vår fantastiska bransch och lyfta människorna som får den att blomstra.

Primärt ansvar

- Avnjuta mat och dryck

Arbetsuppgifter

- Besöka ett kurerat urval av Stockholms restauranger

- Äta, njuta och insupa restaurangens atmosfär

- Återge upplevelsen till Unmos R&D-team (i såväl text som bild)

Utbildning

- Ej nödvändigt

Vi erbjuder dig en lönesedel enligt överenskommelse och en flexibel arbetstid som passar perfekt med din aptit.

Så, är du redo att bli Stockholms första professionella restaurangbesökare?

Vi ser fram emot din ansökan! Skriv några rader om dig själv, om din passion för restaurangbranschen och varför du skulle vara den perfekta personen för jobbet. 

Du måste vara 18 år för att söka.
Sista ansökningsdag: Fredag 1a mars, 2024.

Lycka till och Bon appétit!

OBS! Då detta jobb lockar många kandidater, har vi dessvärre inte möjlighet att svara personligen på samtliga ansökningar. Vi kommer självklart gå igenom din ansökan och återkopplar om du gått vidare i rekryteringsprocessen. Tack för din tid och stort lycka till med ditt jobbsökande på unmo.se

PS. Din Unmo-profil är ditt CV. För att öka dina chanser att gå vidare i rekryteringsprocessen uppmuntrar vi till att fylla i en så komplett profil/ansökan som möjligt.

Följ oss på Instagram @unmo.community för att hålla dig uppdaterad och få information om fler liknande tjänster.

Om Unmo

Mötesplatsen för  restaurangbranschen.

Unmo är en plats skapad av branschen, för branschen. En plats med utrymme för gemenskap och community. En plats där du kan skapa relationer, bygga ditt varumärke, rekrytera drömpersonal och hitta jobb med bra förutsättningar för meningsfulla samarbeten.

Vår vision är att tillsammans skapa en glädjefylld, blomstrande och stolt restaurangbransch, byggd på social hållbarhet.

Logga in eller registrera dig för att söka jobbet

Är det här ett jobb för dig?

Genom att logga in eller registrera en profil på Unmo kan du enkelt söka denna tjänst på bara några minuter.

Lycka till!