AnnonsPembert & Company

Spontanansökan Servis - Lokal 17 Studio

  • Timmar
  • Lön enligt avtal
  • Kräver erfarenhet
  • Timmar
  • Lön enligt avtal
  • Kräver erfarenhet

Språk

svenska

Om rollen

Vi förstärker teamet på Lokal 17.

På Lokal 17 gräver vi där vi står – lokala råvaror blandas omsorgsfullt med nordiska råvaror. Malmös internationella influenser och mångfald inspirerar oss också att ta ut svängarna lite extra ibland i skapandet av nya smakupplevelser. På så sätt skapar vi vårt unika uttryck, såväl i smakupplevelse som det visuella på tallriken. Det ska vara vackert, gott och skapa nyfikenhet.

I vårt kök är kvalitet och omtanke av råvaran alltid i centrum, Oavsett om det är lunch, middag, en drink efter jobbet eller på matlagningsevent så skall servicen alltid vara på topp!

OM TJÄNSTEN - Servitör / servitris

Vi söker dig som:

• Har ett genuint intresse och god kunskap om mat, matlagning och dryck
• Minst 3 års yrkeserfarenhet av att arbeta som servis
• Är flexibel, kreativ och lösningsorienterad
• Brinner för att överträffa gästens förväntningar
• Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga

Du kommer att jobba i en miljö med högt tempo vilket innebär att du måste vara stresstålig och kunna hålla huvudet kallt när det är fullsatt.

Vi erbjuder dig:

• Ett stimulerande och utvecklande jobb i ett ungt team och i en härlig miljö
• Möjlighet att utvecklas och få mer ansvar
• Kollektivavtal

Att jobba här

När du jobbar här får du:

Kollektivavtal
Försäkring
Internutbildning

EN EXPANSIV RESA INOM GASTRONOMIN

Om oss

Pembert & Company startade redan 2015, då som cateringverksamhet. Sedan dess har vårt koncept vuxit och vi driver idag även ett flertal restauranger; LOKAL 17 belägen på Hjälmarekajen 17, Studio 15 vår matlagningsstudio, ALNARP 9 på SLU campus i Alnarp, restaurangen på Jägersro Trav & Galopp och Lokal 17 Hansa på premiumläge mitt i city, samt restaurangen på Amiralen i Malmö. I slutet på 2024 kommer ytterligare en restaurang i det nybyggda The Loop, vid Science Village i Lund. Oavsett inriktning på våra restauranger har vi alltid samma drivkraft och ambition – att sätta guldkant på våra gästers mat.

Verksamheten grundades av Daniel Pembert som fortfarande är kreativt ansvarig och en av delägarna. Ett urval av Daniels meriter är bl a: OS-guld med Skåne Kulinar 2016, guldmedaljör vid VM i Luxemburg 2014, medverkande vid Nobelmiddagen 2013.

 

Logga in eller registrera dig för att söka jobbet

Är det här ett jobb för dig?

Genom att logga in eller registrera en profil på Unmo kan du enkelt söka denna tjänst på bara några minuter.

Lycka till!