Kock

  • Extra timmar
  • Lön enligt avtal
  • Kräver erfarenhet

Kompetenser

Kompetenskrav

à la cartehusmanskostlunch

Meriterande kompetenser

à la cartecateringgrillhusmanskostkallkökköttlunchnynordisktskandinavisktvegetariskthaccpgrundsåserköksekonomiveganskt

Språk

svenska

Om rollen

Vi söker personal inför sommarsäsongen på Badhytten i Skanör!

Sedan April 2023 startade Pembert & Company upp ett samarbete med Badhytten och utvecklar köket på Badhytten.

I våra kök är kvalitet och omtanke av råvaran alltid i centrum, oavsett om det är lunch eller middag.

  • OM TJÄNSTEN - Kock

Vi söker dig som:

• Har ett genuint intresse och god kunskap om mat, matlagning
• Minst 3 års yrkeserfarenhet av att arbeta som kock
• Är flexibel, kreativ och lösningsorienterad
• Brinner för att överträffa gästens förväntningar
• Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga

Du kommer att jobba i en miljö med högt tempo vilket innebär att du måste vara stresstålig och kunna hålla huvudet kallt när det är fullsatt.

Vi erbjuder dig:

• Ett stimulerande och utvecklande jobb i ett ungt team och i en härlig miljö
• Möjlighet att utvecklas och få mer ansvar
• Kollektivavtal

Att jobba hos oss

När du jobbar här får du:

Kollektivavtal
Försäkring
Internutbildning

EN EXPANSIV RESA INOM GASTRONOMIN

Om oss

Pembert & Company startade redan 2015, då som cateringverksamhet. Sedan dess har vårt koncept vuxit och vi driver idag även ett flertal restauranger; LOKAL 17 belägen på Hjälmarekajen 17, Studio 15 vår matlagningsstudio, ALNARP 9 på SLU campus i Alnarp, restaurangen på Jägersro Trav & Galopp och Lokal 17 Hansa på premiumläge mitt i city, samt restaurangen på Amiralen i Malmö. I slutet på 2024 kommer ytterligare en restaurang i det nybyggda The Loop, vid Science Village i Lund. Oavsett inriktning på våra restauranger har vi alltid samma drivkraft och ambition – att sätta guldkant på våra gästers mat.

Verksamheten grundades av Daniel Pembert som fortfarande är kreativt ansvarig och en av delägarna. Ett urval av Daniels meriter är bl a: OS-guld med Skåne Kulinar 2016, guldmedaljör vid VM i Luxemburg 2014, medverkande vid Nobelmiddagen 2013.

 

Sök jobbet!

Är det här ett jobb för dig?

Genom att logga in eller registrera en profil på Unmo kan du enkelt söka denna tjänst på bara några minuter.
Lycka till!

Om oss

EN EXPANSIV RESA INOM GASTRONOMIN

Om oss

Pembert & Company startade redan 2015, då som cateringverksamhet. Sedan dess har vårt koncept vuxit och vi driver idag även ett flertal restauranger; LOKAL 17 belägen på Hjälmarekajen 17, Studio 15 vår matlagningsstudio, ALNARP 9 på SLU campus i Alnarp, restaurangen på Jägersro Trav & Galopp och Lokal 17 Hansa på premiumläge mitt i city, samt restaurangen på Amiralen i Malmö. I slutet på 2024 kommer ytterligare en restaurang i det nybyggda The Loop, vid Science Village i Lund. Oavsett inriktning på våra restauranger har vi alltid samma drivkraft och ambition – att sätta guldkant på våra gästers mat.

Verksamheten grundades av Daniel Pembert som fortfarande är kreativt ansvarig och en av delägarna. Ett urval av Daniels meriter är bl a: OS-guld med Skåne Kulinar 2016, guldmedaljör vid VM i Luxemburg 2014, medverkande vid Nobelmiddagen 2013.

  • ALNARP 9

  • LOKAL 17- STUDIO

  • LOKAL 17- HANSA

  • STUDIO 15

  • VINBAR 17

  • PEMBERT & CO- JÄGERSRO

  • PEMBERT & CO- BADHYTTEN

  • PEMBERT & CO- AMIRALEN

  • PEMBERT 6 CO-THE LOOP