
Valentin Checa tar sitt Peru till Stockholm
”Alla frågar vad peruansk mat är – och jag svarar bara: diversity.” Hos Checa möter du smaker från havet, historien och hjärtat av Peru.
Bästa restauratör,
Synliggör er verksamhet för tusentals branschare— spara tid och sänk era rekryteringskostnader.

Hur bygger du ditt team idag? Via Instagram? Facebookgrupper? Telefonboken? Bemanningsföretag? Unmo samlar branschen på ett och samma ställe!
You’re welcome!
Spara tid, skapa värdefulla relationer och sänk dina rekryteringskostnader.


Utan er är det omöjligt att skapa den mötesplats som restaurangbranschen både behöver och förtjänar. Att gå med i Unmo är, och måste vara: En no-brainer.

Ett digitalt hem, byggt på gemenskap och social hållbarhet, där du kan connecta med dina vänner och kollegor, stärka ditt varumärke och rekrytera ditt drömteam.
Att komma igång med din verksamhetsprofil tar bara några minuter. Ont om tid? Låt oss göra jobbet åt dig! Mejla hello@unmo.se så hjälper vi dig.
Unmo digitaliserar ditt nätverk och hjälper det att växa och utvecklas. Sänk dina rekryteringskostnader och underlätta det tidskrävande arbetet med att hitta rätt kandidater till ditt team.
Ta kontroll över din pool av kandidater och få mer tid att fokusera på din passion!

Kul! Vi ska göra allt vi kan för att du inte ska bli besviken! Vi ser mycket fram emot att ha dig med på denna spännande resa.
Registrera din verksamhet på bara någon minut!
Med vänliga hälsningar

Salsadansande strateg med 10 års erfarenhet i restaurangbranschen
Nathalie Jörnheim
nathalie.joernheim@unmo.se
Outdoorsälskande kommunikatör med 30+ års erfarenhet som restaurangbesökare
Adam Mikkelsen
adam.mikkelsen@unmo.se
”Alla frågar vad peruansk mat är – och jag svarar bara: diversity.” Hos Checa möter du smaker från havet, historien och hjärtat av Peru.

Från Kocklandslaget till chokladfabriken – Martin Isaksson har ägnat sitt liv åt smak, hantverk och perfektion. Sedan 1997 har han och Ellinor byggt upp en värld av choklad, från praliner till klassiska chokladspargrisar.

Efter år i branschens hetluft ville kocken David Arvidsson skapa en krog som var hållbar – för både människor och mat. Resultatet blev Prospero, en halvtrappa ner i Vasastan, där ambition möter avslappning och där gästerna gärna kommer tillbaka, vecka efter vecka.