
Tina Johansson ny Wine Director för Häktet, Bistro Napolyon och Forma
Stockholm får en ny stark röst i vinvärlden när Tina Johansson tar över rollen som Wine Director för Häktet, Bistro Napolyon och Forma. Tre krogar med helt olika inriktning.
Bästa restauratör,
Synliggör er verksamhet för tusentals branschare— spara tid och sänk era rekryteringskostnader.

Hur bygger du ditt team idag? Via Instagram? Facebookgrupper? Telefonboken? Bemanningsföretag? Unmo samlar branschen på ett och samma ställe!
You’re welcome!
Spara tid, skapa värdefulla relationer och sänk dina rekryteringskostnader.


Utan er är det omöjligt att skapa den mötesplats som restaurangbranschen både behöver och förtjänar. Att gå med i Unmo är, och måste vara: En no-brainer.

Ett digitalt hem, byggt på gemenskap och social hållbarhet, där du kan connecta med dina vänner och kollegor, stärka ditt varumärke och rekrytera ditt drömteam.
Att komma igång med din verksamhetsprofil tar bara några minuter. Ont om tid? Låt oss göra jobbet åt dig! Mejla hello@unmo.se så hjälper vi dig.
Unmo digitaliserar ditt nätverk och hjälper det att växa och utvecklas. Sänk dina rekryteringskostnader och underlätta det tidskrävande arbetet med att hitta rätt kandidater till ditt team.
Ta kontroll över din pool av kandidater och få mer tid att fokusera på din passion!

Kul! Vi ska göra allt vi kan för att du inte ska bli besviken! Vi ser mycket fram emot att ha dig med på denna spännande resa.
Registrera din verksamhet på bara någon minut!
Med vänliga hälsningar

Salsadansande strateg med 10 års erfarenhet i restaurangbranschen
Nathalie Jörnheim
nathalie.joernheim@unmo.se
Outdoorsälskande kommunikatör med 30+ års erfarenhet som restaurangbesökare
Adam Mikkelsen
adam.mikkelsen@unmo.se
Stockholm får en ny stark röst i vinvärlden när Tina Johansson tar över rollen som Wine Director för Häktet, Bistro Napolyon och Forma. Tre krogar med helt olika inriktning.

När Emma Neppenström klev in på Basta för första gången som 17-åring visste hon direkt att hon hade hittat rätt. Tre år senare har hon gått från att bära tallrikar till att axla rollen som assisterande restaurangchef – och resan dit har varit både fartfylld och lärorik.

Tio år av paprika, musik, vin, värme, sena kvällar och oväntade samtal i baren. Tio år av att elda ost, hälla upp “bara ett glas till” och låta människor stå lite för nära – på det bästa sättet.