Restaurang Artilleriet

Stockholms Stad

Östermalms kanske hemligaste & mysigaste restaurang.

Ledig tjänst
à la carte
lunch
brunch
cocktailbar
aw

Om oss

Bland ljusa stenvalv hittas Östermalms kanske mest hemliga restaurang – Artilleriet.

Här kan man äta en kort- eller långlunch efter en dag på stan, njuta av en helgbrunch, svänga förbi på kvällen för en middag med vännerna eller kollegorna, eller bara ta en drink i cocktailbaren innan utgång. 

På Artillerigatan, en kort promenad från Stureplan och Nybroviken, hittar du Artilleriet. Restaurangen kantas av vita stenvalv och är modernt inredd med blå soffor, matchande konst, klädda stolar och marmorbar. Här finns det gott om plats för både hungriga och törstiga gäster.

Menyn innehåller allt från klassisk husman till smårätter, fräscha sallader, vegetariska alternativ samt för- och varmrätter anpassade efter säsong. Fokus ligger på det svenska köket, med influenser från övriga världen. För den som är sugen på ett glas, serveras en generös vin- och drinklista och man satsar särskilt på att erbjuda prisvärd cava. Föredrar du cocktails gör du rätt i att besöka restaurangens lekfulla cocktailbar Stjärtilleriet, vars cocktailmeny listar kreativa drinkar du nog aldrig hört talas om. Varje tisdag är det jazzkväll då ett band kommer och förgyller kvällen med livemusik.

Vi söker efter

Servitris / servitör

Vi söker nu förstärkning till vårt familjära team på Artilleriet.

  • Extra timmar
  • Lön enligt avtal
  • Kräver erfarenhet

Kontakt

Har du några frågor till oss på Restaurang Artilleriet? Ta direktkontakt med oss genom chattfunktionen här!

Chat

Vi söker efter

Servitris / servitör

Vi söker nu förstärkning till vårt familjära team på Artilleriet.

  • Extra timmar
  • Lön enligt avtal
  • Kräver erfarenhet