Restaurang Stamstället

Lund

Vällagad mat med en hemtrevlig stammiskänsla

catering
lunch
fika
kaffe
husmanskost

Om oss

Restaurang Stamstället är en plats där du kan känna dig som hemma, oavsett om du är en ny gäst eller en återkommande stammis.

Vår erbjuder såväl varm som kall lunch med fokus på genuin husmanskost, läcker fika och gott kaffe. Vi erbjuder även enklare catering.

Vår vision är att fortsätta skapa en arbetsmiljö som ger dig möjligheten att vara en del av en hemtrevlig stammiskänsla.

Vi tror på vikten av att skapa en atmosfär där alla känner sig välkomna och där våra kunder kan njuta av en god måltid eller en kopp kaffe i en avslappnad och bekymmersfri miljö.

Vårt fokus ligger på att servera ärlig och vällagad mat som får dig att känna dig som hemma. Vi använder färska råvaror och tillagar maten med omsorg för att ge våra kunder en smakupplevelse utöver det vanliga. Våra fikabröd är bakade med kärlek och vårt kaffe är av högsta kvalitet för att ge dig en perfekt start på dagen eller en skön paus mitt i arbetsdagen.

Att jobba hos oss

Att jobba på Restaurang Stamstället innebär att vara en del av ett team som värdesätter gemenskap. Vår prioritet är att du, oavsett position, ska känna att ditt engagemang för mat och service uppmuntras och belönas.

Om du är en person som älskar att arbeta med mat och som vill vara med och skapa en stammiskänsla för våra gäster - då är Restaurang Stamstället platsen för dig.

Kontakt

Har du några frågor till oss på Restaurang Stamstället? Ta direktkontakt med oss genom chattfunktionen här!

Chat