Sauvage

Malmö

På Sauvage möts du av passionerad personal och en meny som hyllar franska och svenska smaker.

fine-dining
naturvin

Om oss

Vår filosofi

Sauvages gastronomiska filosofi bygger på en djup respekt för färska, säsongsbetonade och närproducerade råvaror. Vi anser att de bästa smakerna kommer från naturen och att det är vår uppgift att lyfta fram dem på bästa sätt.

Varje rätt på vår meny skapas med omsorg och kärlek till detaljer. Vi använder traditionella franska tekniker i kombination med moderna influenser för att skapa innovativa och smakrika rätter.

Vi samarbetar med lokala bönder och leverantörer för att få de bästa råvarorna som finns att erbjuda. Detta garanterar att varje rätt är full av smak och näring.

Menyn på Sauvage ändras regelbundet för att spegla säsongens utbud. Du kan alltid hitta nya och spännande rätter att prova på vår meny


David Kjellstenius

En gastronomisk odyssé

Från Stockholms klassiska etablissemang via Paris till Malmös charmiga bistroliv - Davids Sauvage bjuder på en gastronomisk resa. Med gedigen meritlista från Kvarnen, Gyldene Freden, Margús och Au passage har David finslipat sin kulinariska konst. David var också köksmästare på Mineral som erhöll en Bib Gourmand.

Davids vision har tagit form i Sauvage. Här bjuds högkompetent matlagning utan krusiduller. Rätterna är estetiska mästerverk med rena smaker.

Välkommen till Davids Sauvage! Njut av en intim och elegant atmosfär, där Davids passion och expertis lyser igenom i varje tugga.

Kontakt

Har du några frågor till oss på Sauvage? Ta direktkontakt med oss genom chattfunktionen här!

Chat