
Unmo Magazine
Äntligen kan vi på Unmo presentera vår nyhet som vi längtat efter länge nu, Unmo Magazine: People of Gastronomy är här!
Bästa restauratör,
Skapa en verksamhetsprofil på Unmo, Sveriges största mötesplats för restaurangbranschen. Det tar bara några minuter att komma igång. 👍🏼

Unmo öppnar upp oändliga möjligheter för marknadsföring, rekrytering och nätverkande på ett och samma ställe!
Spara tid, skapa värdefulla relationer och sänk dina rekryteringskostnader. Med Unmo får du första parkett inför kollegor, gäster och framtida samarbetspartners.



Att komma igång med din verksamhetsprofil tar bara några minuter. Ont om tid? Vi hjälper er gärna med att sätta upp er profil! Mejla hello@unmo.se så hjälper vi dig snabbare än du kan säga bœuf bourguignon 😄
Ett digitalt hem, byggt på gemenskap och social hållbarhet, där du kan connecta med dina vänner och kollegor, stärka ditt varumärke och rekrytera ditt drömteam.

5990 kr/året
Beroende på just era behov kan ni välja vårt kostnadsfria, och fullt funktionella, basmedlemskap eller vårt kraftfulla och prisvärda premium-medlemskap.
Med vänliga hälsningar

Salsadansande strateg med 10 års erfarenhet i restaurangbranschen
Nathalie Jörnheim
nathalie.joernheim@unmo.se
Outdoorsälskande kommunikatör med 30+ års erfarenhet som restaurangbesökare
Adam Mikkelsen
adam.mikkelsen@unmo.se
Äntligen kan vi på Unmo presentera vår nyhet som vi längtat efter länge nu, Unmo Magazine: People of Gastronomy är här!

ICHA Booch fortsätter att experimentera med säsongens smaker när en ny kombucha med rödbeta, ingefära och äpple tar form. Grundaren Ash Talukder låter naturens rytm styra bryggningen — och varje batch blir lika unik som året den kommer ifrån.

Stockholm får en ny stark röst i vinvärlden när Tina Johansson tar över rollen som Wine Director för Häktet, Bistro Napolyon och Forma. Tre krogar med helt olika inriktning.