En plats där restaurangbranschen möts

Tänk dig en plats där vi kan bygga gemenskap och community baserat på social hållbarhet. Ett digitalt hem där du kan skapa relationer, bygga starka och attraktiva varumärken, rekrytera drömpersonal och hitta jobb med bra förutsättningar för meningsfulla samarbeten.

Det är vår dröm för UNMO (United Movement). En plats för branschen, av branschen.

Unmo är ett innovationsprojekt där vi testar för, och tillsammans med, restaurangbranschen och våra användare. Vi stannar upp, tänker till och lyssnar in för att löpande kunna utveckla en plattform som branschen vill ha och behöver.

Vår resa har precis börjat. Varmt välkommen att hänga med!

Mission

Att skapa en samlingsplats där människor möts, delar idéer och sprider kunskap. Där vi antar utmaningar, vidgar våra nätverk och skapar möjligheter för utveckling och tillväxt, och tillsammans formar ett socialt hållbart fundament för restaurangbranschen.


Vision

En glädjefylld, blomstrande och stolt restaurangbransch, byggd på en pålitlig, socialt hållbar community.

Först ut: Malmö!

First we take Malmhattan…Vårt mål är att lansera Unmo globalt, men vi måste börja någonstans. Så, vilken plats vore en bättre start än den gastronomiska hot-spoten Malmö?

Första versionen av Unmo lanseras tillsammans med utvalda restauranger i Malmö. Driver du restaurang i Malmöområdet eller är du en driven medarbetare som vill bidra till en socialt hållbar bransch? Hör av dig till hello@unmo.se

Text: Adam Mikkelsen