Restaurangchef

Vi söker en restaurangchef med ett passionerat intresse för mat och dryck.

  • Heltid
  • Lön enligt avtal
  • Kräver erfarenhet

Publicerad 20 november 2024

Kompetenser

Kompetenskrav

schemaläggningà la cartevinkunskaprestaurangekonomi

Språk

svenskaengelska

Om rollen

Våra ledord är, att vi med kunskap, kvalitet och positiv attityd skapar rätt förutsättningar för att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse. För oss är det vårt personliga möte med kunden det vi värdesätter högst, vi söker dig som vill vara med och skapa en upplevelse ut över det vanliga för våra kunder.

Med tjänsten som restaurangchef/hovmästare kommer du ansvara för lunchservering samt a la carte serveringen kvällstid.


Den vi söker:

  • har ett passionerat intresse för mat och dryck

  • har erfarenhet av matsalsarbete och ledarskap

  • är noggrann och ordningssam

  • är serviceinriktad och gillar kundkontakt

  • kan arbeta självständigt och i team för att nå egna och företagets mål

Dina främsta uppgifter är:

  • arbetsledning och schemaläggning för ditt team

  • planering och koordinering

  • inköp av viner och övriga drycker

  • Ta fram vinmenyer

  • kassarapporter

  • upplärning av nyanställda

Tjänsten är mestadels operativ men viss administration förekommer.

Sök jobbet!

Är det här ett jobb för dig?

Genom att logga in eller registrera en profil på Unmo kan du enkelt söka denna tjänst på bara några minuter.
Lycka till!

Om oss

MATEN

Vår filosofi är att goda råvaror förtjänar att få tala sitt eget språk, där dess smaker ska ha en central del på tallriken i kombination av säsongsbetonade tillbehör.

Kvaliteten på råvaran är det centrala i köket och vi jobbar mycket efter närhetsprincipen men blickar även utanför regionens och ibland utanför landets gränser för att välja ut det som håller den höga kvalitet vi efterfrågar.

DRYCKEN

Våra viner är utvalda för att harmonisera och framhäva de olika rätterna på vår meny. Vi är inte inriktade på specifika länder utan fokuserar främst på vinets kvalitet och dess samspel med maten.

Vi har valt att ha det lokala bryggeriet Sibbarps bryggeri som vår hovleverantör av öl. Utöver det erbjuder vi även öl från andra svenska och lokala bryggerier.

ATMOSFÄREN

Vi älskar mötet med kunden och samtalen mellan smaker och intresset för goda råvaror. Därför har vi fokuserat på att erbjuda en kombination av delikatessbutik och restaurang i en avslappnad urban miljö.

I vår lokal låg det tidigare en gammal skeppshandel. Byggnaden daterar tillbaka till 1800-talet, och vi har haft en målsättning att återskapa byggnadens ursprungliga känsla och själ.