Restaurangchef
Vi söker en restaurangchef med ett passionerat intresse för mat och dryck.
- Heltid
- Lön enligt avtal
- Kräver erfarenhet
Publicerad 20 november 2024
Kompetenser
Kompetenskrav
Språk
Om rollen
Våra ledord är, att vi med kunskap, kvalitet och positiv attityd skapar rätt förutsättningar för att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse. För oss är det vårt personliga möte med kunden det vi värdesätter högst, vi söker dig som vill vara med och skapa en upplevelse ut över det vanliga för våra kunder.
Med tjänsten som restaurangchef/hovmästare kommer du ansvara för lunchservering samt a la carte serveringen kvällstid.
Den vi söker:
har ett passionerat intresse för mat och dryck
har erfarenhet av matsalsarbete och ledarskap
är noggrann och ordningssam
är serviceinriktad och gillar kundkontakt
kan arbeta självständigt och i team för att nå egna och företagets mål
Dina främsta uppgifter är:
arbetsledning och schemaläggning för ditt team
planering och koordinering
inköp av viner och övriga drycker
Ta fram vinmenyer
kassarapporter
upplärning av nyanställda
Tjänsten är mestadels operativ men viss administration förekommer.
Sök jobbet!
Är det här ett jobb för dig?
Genom att logga in eller registrera en profil på Unmo kan du enkelt söka denna tjänst på bara några minuter.
Lycka till!
Om oss
MATEN
Vår filosofi är att goda råvaror förtjänar att få tala sitt eget språk, där dess smaker ska ha en central del på tallriken i kombination av säsongsbetonade tillbehör.
Kvaliteten på råvaran är det centrala i köket och vi jobbar mycket efter närhetsprincipen men blickar även utanför regionens och ibland utanför landets gränser för att välja ut det som håller den höga kvalitet vi efterfrågar.
DRYCKEN
Våra viner är utvalda för att harmonisera och framhäva de olika rätterna på vår meny. Vi är inte inriktade på specifika länder utan fokuserar främst på vinets kvalitet och dess samspel med maten.
Vi har valt att ha det lokala bryggeriet Sibbarps bryggeri som vår hovleverantör av öl. Utöver det erbjuder vi även öl från andra svenska och lokala bryggerier.
ATMOSFÄREN
Vi älskar mötet med kunden och samtalen mellan smaker och intresset för goda råvaror. Därför har vi fokuserat på att erbjuda en kombination av delikatessbutik och restaurang i en avslappnad urban miljö.
I vår lokal låg det tidigare en gammal skeppshandel. Byggnaden daterar tillbaka till 1800-talet, och vi har haft en målsättning att återskapa byggnadens ursprungliga känsla och själ.