Souschef / Kock
Käringön
Duktig och engagerad kock som kan axla en souschef-roll i vårt köksteam.
- Heltid
- Lön enligt avtal
- Kräver erfarenhet
Publicerad 8 februari 2025
Kompetenser
Meriterande kompetenser
Språk
Om rollen
Inför säsongen 2025 söker vi efter en duktig och engagerad kock som kan axla en souschef-roll i vårt köksteam.
Hos oss serveras en fast middagsmeny på omkring 5 serveringar med dryckespaket av vin eller egengjorda drycker till.
Vi plockar och odlar delar av råvarorna själva och jobbar med många tekniker som fermenteringar & inläggningar.
Vi har öppet tisdag-lördag under juni-augusti. Boende finns med gångavstånd till jobbet och fantastisk skärgårdsmiljö.
En viss gästkontakt kan komma att ske, då vår kökspersonal gärna hjälper till att servera maten till gästerna.
Du skall vara kompetent med också ödmjuk och ha en god erfarenhet av att jobba i ett kök med högt tempo.
Välkommen med din ansökan!
Att jobba hos oss
När du jobbar här får du:
Här arbetar man i en kreativ och stimulerande miljö, där man får ta stort eget ansvar och utvecklas tillsammans med oss. Teamet är litet och fullt av personlighet och vi har som roligast under service. Här brinner vi för att skapa en unik och personlig upplevelse med kreativitet och höga smaker.
Sök jobbet!
Är det här ett jobb för dig?
Genom att logga in eller registrera en profil på Unmo kan du enkelt söka denna tjänst på bara några minuter.
Lycka till!
Om oss
Vi är både en restaurang och ett vincafé. Den ena djupt inbäddad i grönska på Käringöns mittpunkt och den andra omgiven av hav och människomyller nere på bryggan. I den gamla prästgården, mitt på Käringön, hittar du Simsons Restaurang. Under säsongen serverar vi kvällstid en vällagad middag flera serveringar. Maten och drycken står i fokus och tillagas och serveras på noggrant utvalda råvaror i säsong. Hit går du för att njuta av en kväll i vår vackra matsal, uppassad av oss. Dagtid kan du besöka vår välsorterade deli. Vårt vincafé ligger på bästa läge nere i den myllrande hamnen. Här kan du njuta av väl utvalda viner, svalkande öl och kärv espresso. Från tidig morgon serveras här nybakt och kaffe. Från lunchtid till sen kväll serveras napolitansk pizza, mellanrätter och hantverksviner.