Konferensvärd & servis

Vi söker dig som drivs av gästservice!

  • Heltid
  • Lön enligt avtal
  • Ingen erfarenhet

Kompetenser

Språk

svenska
engelska

Om rollen

Hotell Gässlingen ligger i hjärtat av gamla Skanör och är öppet året om för konferenser, weekends och bröllop. Vi har 29 hotellrum och en mindre spa-avdelning.

 

Vi behöver nu förstärka vårt grymma team med en tjänst som innefattar konferensvärd, servis, reception och hotellbar.

Vi söker dig som drivs av gästservice och som är van att arbeta självständigt och ta ansvar. På vårt lilla hotell blir du som konferensvärd och servis hotellets hjärta och du blir våra gästers första intryck.

Det är viktigt att du har en hög servicekänsla och ambition att ge varje gäst en minnesvärd upplevelse. Du är social, vänlig, serviceminded, du gillar att hålla ett högt tempo och att dagarna varierar tycker du bara är roligt. 

 

Du behärskar svenska och engelska obehindrat.

Vi ser helst att du har dokumenterad vana från hotell, konferens eller servis. Gärna att du har en yrkesutbildning bakom dig inom turism och hotell, men det är inget krav. Du måste ha fyllt 20 år då du kommer att servera alkoholhaltiga drycker i hotellets bar.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 40 timmar per vecka, med 6 månaders provanställning. Arbetstiden är framförallt förlagd till kvällar och helger.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Logga in eller registrera dig för att söka jobbet

Är det här ett jobb för dig?

Genom att logga in eller registrera en profil på Unmo kan du enkelt söka denna tjänst på bara några minuter.

Lycka till!

Om oss

Gässlingen – en oas för harmoni och lugn

Vår rofyllda miljö nära havet inbjuder till både konferenser och privata besök. Hos oss kan du inspireras, uppmuntra din kreativitet, varva ner och ladda batterierna. Njut av vår unika natur och de vidsträckta sandstränderna med sina charmiga och färgglada badhytter. Cykla eller strosa i den gamla genuina bymiljön som ligger utanför dörren. Upplev när solen går ner i horisonten och skapar magiska färger.

Utsidan är en del av byromantiken. Insidan öppnar sig som en generös famn av möjligheter. Vårt hotell på halvön är omgivet av havet, vilket skapar en känsla av en både kraftfull och rogivande oas. Här är det av någon anledning lite enklare att vara.

Vår restaurang, Skanörs Gästgifvaregård, ligger en kort promenad från hotellet.