Restaurangchef

Delat ansvar, delad glädje

  • Deltid
  • Lön enligt avtal
  • Kräver erfarenhet

Om rollen


Vill du dela ansvaret som restaurangchef med mig? Då har du chansen att driva och utveckla en av Skånes mest omtyckta* restauranger tillsammans med kockar med lång Guide Michelin-erfarenhet.

Låt det spännande? Skriv till mig – martin@fabrik.se – och berätta kort om din kompetens, erfarenhet och inställning till livet som tillsammans gör att du skulle bli min och Fabriks perfekta parhäst.

* Google: 4,9/5, The Fork: 9,6/10

Sök jobbet!

Annonsen är inte aktiv. Det går ej att söka just det här jobbet men genom att logga in eller registrerar en profil på Unmo kan du enkelt hitta andra jobb som passar dig.

Om oss

I  mer än 700 år har krogen fungerat som en katalysator för vårt behov av social samhörighet. På medeltiden träffades och umgicks svenskarna på ölbodar, tavernor, värdshus och vinkällare. Under 1800-talet var traktörställen, kaffehus, och brännvinskrogar de givna samlingspunkterna. I början av 1900-talet kom bolagsrestaurangerna, stadshotellen och ölkaféerna.

Idag är det kort och gott ”restaurangen” – med alla dess etniska och konceptuella varianter – som är det dominerande uteätarstället. Mötet mellan människor är inte längre det centrala. En restaurangs dragningskraft handlar inte så mycket om trivsel och samvaro, utan mer om att locka med mer eller mindre unika mat- och dryckesupplevelser. Den ursprungliga idén med att träffas och umgås utanför hemmets väggar har kommit i skymundan.

Det vill vi ändra på! Med Fabrik vill vi skapa en mötesplats där gästerna är minst lika viktiga som maten och drycken. En plats dit man också kommer för att bli sedd, bekräftad och ompysslad. Där miljön och atmosfären är varm, trygg och tillåtande och uppmuntrar till samtal och diskussioner. Helt enkelt ett offentligt rum som får folk att må bra och komma närmare varandra.

För handen på hjärtat – vad behöver vi mer i livet än mat, dryck och kärlek?