Kock

Kock på Strandgatan 17 i Limhamn

  • Heltid
  • 175 kr/t
  • Kräver erfarenhet

Kompetenser

Kompetenskrav

à la carte
kött

Meriterande kompetenser

beställningar
catering
haccp
plating
restaurangekonomi

Språk

svenska
engelska

Om rollen

Limhamns kött & Vilt har nyligen expanderat och öppnat ny restaurang och butik på Strandgatan 17, på Limhamn, ett attraktivt och växande område som vi tror mycket på i framtiden. Vi har ett välsorterat sortiment med fokus på närproducerat, en lunchrestaurang med klassisk husmanskost och kvällsservering med à la carte med inriktning på kött med råvaran i fokus. Dessutom har vi en fantastisk uteservering på sommarhalvåret där grillning är ett givet inslag.

Vi har stor passion och kärlek för god mat! Vi arbetar med noga utvalda råvaror från lokala producenter. Våra ledord är att vi med kunskap, kvalitet och positiv attityd skapar rätt förutsättningar för att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse. För oss är det vårt personliga möte med kunden det vi värdesätter högst, vi söker dig som vill vara med och skapa en upplevelse ut över det vanliga för våra kunder.

Du som söker:

  • har ett passionerat intresse för mat

  • är noggrann och ordningssam och trivs med att jobba i ett öppet kök.

  • är serviceinriktad och gilla kundkontakt

  • har erfarenhet av a´la carte

  • kan arbeta självständigt och i team för att nå egna och företagets mål

  • vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg

Logga in eller registrera dig för att söka jobbet

Är det här ett jobb för dig?

Genom att logga in eller registrera en profil på Unmo kan du enkelt söka denna tjänst på bara några minuter.

Lycka till!

Om oss

MATEN

Vår filosofi är att goda råvaror förtjänar att få tala sitt eget språk, där dess smaker ska ha en central del på tallriken i kombination av säsongsbetonade tillbehör.

Kvaliteten på råvaran är det centrala i köket och vi jobbar mycket efter närhetsprincipen men blickar även utanför regionens och ibland utanför landets gränser för att välja ut det som håller den höga kvalitet vi efterfrågar.

DRYCKEN

Våra viner är utvalda för att harmonisera och framhäva de olika rätterna på vår meny. Vi är inte inriktade på specifika länder utan fokuserar främst på vinets kvalitet och dess samspel med maten.

Vi har valt att ha det lokala bryggeriet Sibbarps bryggeri som vår hovleverantör av öl. Utöver det erbjuder vi även öl från andra svenska och lokala bryggerier.

ATMOSFÄREN

Vi älskar mötet med kunden och samtalen mellan smaker och intresset för goda råvaror. Därför har vi fokuserat på att erbjuda en kombination av delikatessbutik och restaurang i en avslappnad urban miljö.

I vår lokal låg det tidigare en gammal skeppshandel. Byggnaden daterar tillbaka till 1800-talet, och vi har haft en målsättning att återskapa byggnadens ursprungliga känsla och själ.