Giro Pizzeria
Stockholm
Pizzeria Napoletana in Stockholm đźđč
Om oss
NÀr Giro Pizzeria först öppnade sina dörrar i april 2015 var restaurangen ett resultat av ett genuint samarbete baserat pÄ likasinnade vÀrderingar mellan Nobis Hospitality Group och en av vÀrldens Àldsta pizzerior Da Michele. Michele Condurro öppnade sin första pizzeria 1906. à r 1930 flyttades restaurangen till den lokal som fortfarande huserar Da Michele idag. I fem generationer har familjen Condurro skapat pizza pÄ det sÀtt som Michele föresprÄkade, endast tvÄ typer av pizza: Marinara och Margherita.
PÄ Giro Pizzeria tog vi fram ett koncept som bestod av en lika stor bit Da Michele som av Nobis och skapade pizzor som efterföljer traditionen av en speciell jÀsningsteknik, konstruktion och hantering av ugnen tillsammans med bagare frÄn Da Michele. Idag har vi vÄra egna bagare men vi bakar fortfarande pizzor pÄ traditionellt napolitanskt vis som vi lÀrt oss av Da Michele. De klassiska pizzorna finns kvar tillsammans med vÄra egna pizzor i en fin balans mellan tradition och nytÀnk.
Giro har en tydlig vision att skapa Àkta napolitansk pizza pÄ den högsta nivÄn. Vi vill lyfta fram det kulturarv som pizzan Àr grundat ifrÄn. Tillsammans med traditioner har vi tagit fram ett eget koncept som bestÄr av modernitet och inspirationer. Detta gör vi tillsammans med ett team av Napoletanska Pizzaiolos, noggrant utvalda rÄvaror importerade frÄn Italien och ett anpassat dryckessortiment.
Kontakt
Har du nÄgra frÄgor till oss pÄ Giro Pizzeria? Ta direktkontakt med oss genom chattfunktionen hÀr!