Köksmästare

K-märkt söker en engagerad och erfaren kökschef som brinner för hållbarhet, ledarskap och att laga riktigt god mat!

  • Heltid
  • 200 kr/t
  • Kräver erfarenhet

Kompetenser

Språk

svenskaengelska

Om rollen

K-märkt söker en engagerad och erfaren kökschef som brinner för hållbarhet, ledarskap och att laga riktigt god mat!
 
En spännande möjlighet att leda och utveckla köket på en av Stockholms norra mest moderna och hållbara restauranger. Vi arbetar enligt K-märkts unika inköpsmetod där vi räddar råvaror som ingen annan vill ha och utvecklar till kreativa luncher och eventmåltider. Detta för att minimera matsvinn i alla led, en metod som vi är stolta över och som vi hela tiden utvecklar.
K-märkt har sitt fokus på lunchen men en stor del är också K-märkt Catering och Event, arbetet är främst dagtid men kväll och helger förekommer.
 
Kökschefen ansvarar för det dagliga arbetet i köket och tillsammans med platschefen leda teamet mot K-märkts mål. Planera och genomföra catering och event. Jobba enligt K-märkt hållbarhetsprofil och såklart laga god, modern och hållbar mat med fokus på det gröna
 
Vi letar efter en ledare med mycket positiv energi, brinner för hållbar – modern- god matlagning, grym på att planera catering/event och som vill bli en del av oss på K-märkt.
Kvalitet och kvantitet är viktiga ord att förena på K-märkt.
 
På K-märkt finns också ett stort fokus på social hållbarhet, låter detta som något för dig?

Här av dig till mig

Hanna

hanna@kmarkt.se

Att jobba hos oss

När du jobbar här får du:

Kollektivavtal
Försäkring
Friskvård
Tjänstepension
Internutbildning
Vidareutbildning

Hösten 2018 vann vi Restauranggalans pris som Sveriges Mest Hållbara krog.

Detta är vi otroligt stolta över och utöver att driva våra restauranger ingår det också i vår misson att sprida kunskap om matsvinn och hållbar restaurangdrift. Vi delar gärna med oss av det vi lärt oss – och får vi möjlighet att prata om våra restauranger och våra lite konstiga metoder tar vi alltid chansen.

När man pratar om hållbarhet tänker de flesta på ekologisk hållbarhet – men frågar du oss så tänker vi lika ofta på social och ekonomisk hållbarhet. Att ta hand om vår personal, oss själva och vår ekonomi är mycket svårare än att slänga ihop en Boeuf Bourguignon – men lika viktigt för en hållbar utveckling - och inte minst en bra arbetsplats.

Hösten 2023 utsågs vi till Stockholms bidrag i Stora Turismpriset 2023. Vi nominerades med orden: innovation, hållbarhet och kundskapsspridning. Detta är ju supercoolt och vi hoppas att alla som jobbar på K-märkt ska vilja vara med och bidra till detta.

Hoppas du blir nyfiken på K-märkt. Bar höra av dig om du undrar något.

// Hanna, Daniel & Jens (Kocken, Konditoren & Kyparen)

Sök jobbet!

Är det här ett jobb för dig?

Genom att logga in eller registrera en profil på Unmo kan du enkelt söka denna tjänst på bara några minuter.
Lycka till!

Om oss

K-märkt drivs av en kock, en konditor och en kypare – Hanna Normark, Daniel Roos och Jens Dolk. Men vi vore ingenting utan hela vår fantastiska personal.

Ibland kallar vi oss för de tre K:na. Det skulle ju kunna få en att tro att det är därför vi heter K- märkt, men så är det inte.

Namnet kommer av att byggnaden som i folkmun kallas Garnisonen, där vi startade vår första restaurang, just är K-märkt.

Vi flyttade in i detta spektakulära – och lite udda – hus den 26 augusti 2014. Då med drömmen att förena volym med kvalite. Vi skulle göra ”Sveriges bästa bricklunch – utan bricka”.

Då pratade vi inte så mycket om hållbarhet – utan vi klurade på hur vi skulle kunna få laga god mat på bra råvaror. Svaret blev fyra lite konstiga metoder – där det viktigaste var INGEN MENY!

Nu några år senare kan vi konstatera att de fyra metoderna inte bara har gjort att vi fått laga mat med bra råvaror – vi har också skapat en riktigt hållbar restaurang.

Vi kan också konstatera att restaurangen i Garnisonen växt och att vi nu finns på sex adresser i Stockholm med våra restauranger, matcaféer och eventlokaler.