Restaurangchef
Rollen innefattar allt från att själv jobba på golvet, schemaläggning, utveckling och skapande av alkoholfritt paket samt inköp av vin.
- Heltid
- Lön enligt avtal
- Kräver erfarenhet
Publicerad 24 mars 2025
Kompetenser
Kompetenskrav
Meriterande kompetenser
Språk
Om rollen
Vi söker nu en restaurangchef. Rollen innefattar allt från att själv jobba på golvet, schemaläggning, utveckling och skapande av alkoholfritt paket samt inköp av vin.
• Driftansvaret omfattar att:
• Svara på krogens mejl löpande och vidarebefordra större förfrågningar och ärenden till verksamhetschefen.
• Hjälpa till att skapa innehåll för sociala medier
• Leda upplärning av nyanställda i matsal och städ
• Schemaläggning av servis och städpersonal
• Lyssna av telefonsvararen
• Se till att restaurangen är ren, uppsatt och estetiskt tilltalande när den är öppen
• Uppdatera och hålla en aktuell vinlista
• Inventera vinlagret löpande och göra avstämningar med verksamhetschefen
• Uppdatera listor på leverantörer av alkohol samt se till att dessa skickar en alkoholrapport vid årets slut
• Ansvara för det alkoholfria dryckespaketet tillsammans med kökschefen
• Hålla i servicemöten
• Räkna och optimera personalkostnader i förhållande till behov
• Beställa:
• drycker av aktuella leverantörer och försäkra att dessa är Eko-certifierade (vid större beställningar görs en avstämning med verksamhetschefen).
• det som behövs för den dagliga driften.
Personalansvar
• Arbetsledare matsal
• Kommer med synpunkter och samlar in önskemål till schemaläggning
• Medarbetarsamtal i mindre ärenden som rör den dagliga driften.
• Håller vinutbildningar med personal
• Eftersträva att all personal mår bra och att arbetet utförs med en god ton
Arbetstider
• Restaurangchefen förväntas arbeta på plats i den dagliga varsamheten.
• Arbetstiden är fördelad dagtid och kväll på vardagar och helger. Övervägande Kväll.
• Administrativt arbete så som uppdatering av vinlistor och beställningar kan göras på distans
Att jobba hos oss
När du jobbar här får du:
Våran drivkraft är Hållbarhet.
Detta gäller allt från mat, dryck, personal och odling. Det går alltid att bli bättre, vi lägger lika värde i allas åsikter och idéer.
Hos oss finns det stor utvecklings potential inom alla områden! Vi är inte rädda för att hjälpa varandra. Ena dagen kanske du står i köket och lägger mat, nästa dag behöver gården hjälp med att skörda potatis? Vi är alltid flexibla och villiga att lära ut. Här får du lär dig allt från frö-stadie tills att gästen sitter vid bordet och äter det som påbörjades flera månader tidigare.
Har du liknande värderingar när dem kommer till hur vi ska leva och äta passar du nog hos oss!
Sök jobbet!
Är det här ett jobb för dig?
Genom att logga in eller registrera en profil på Unmo kan du enkelt söka denna tjänst på bara några minuter.
Lycka till!
Om oss
På Lilla Bjers försöker vi alltid att ta begreppet "Jord till bord" till det nästa.
Här vill vi att alla ska trivas i en härlig gårdsmiljö och få den bästa säsongsbetonade upplevelsen dem kan få. Detta gäller både gäster och personal!
Vi försöker alltid att utveckla och utmana oss själva både i restaurangen och på gården då dem lever i symbios med varandra!
Alla grönsaker som serveras i restaurangen odlar vi själva på gården. Köttet köper vi lokalproducerat på Gotland utan undantag.
Allt vi odlar, serverar och jobbar med är KRAV och ekologiskt.