Servitris & sociala medier ansvarig

  • Deltid
  • Lön enligt avtal
  • Kräver erfarenhet

Kompetenser

Kompetenskrav

à la cartevinkunskapfranskt

Meriterande kompetenser

fotograferingsociala medierwordpress

Språk

svenskaengelska

Om rollen

Vi söker nu personal till servisen som kan arbeta 20-30 timmar i veckan. Arbetet är förlagt både under kvällstid och lunch. Upplärning sker i början av augusti.

Vi söker dig som är självgående, driftig och är intresserad av att leverera en fantastisk upplevelse till varje gäst. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att servera fransk mat och har ett intresse av vin och dryck. Erfarenhet av servering är ett krav för att kunna klara av arbetsuppgifterna. Du behöver vara över 20 år för att kunna vara alkoholansvarig och kunna arbeta självständigt.

Utöver de vanliga arbetsuppgifterna som servering, dryckesrekommendationer, diskplock, städning och disk så vill vi gärna att du sköter våra sociala medier. Vi stävar efter att vara aktiva på Facebook, Instagram och Tik tok. Ett stort intresse för att skapa content till detta är ett plus. Ett ännu större plus är om du känner dig trygg med att uppdatera hemsidor i Wordpress.

Det är ett krav att kunna behärska det svenska språket för att kunna kommunicera med gästerna, engelska och franska är meriterande.

Om oss

Gamla Franska är en bistro i Saluhallen i Lund som serverar fransk mat med klassiska upplägg. Vi som arbetar har lång erfarenhet av restaurangbranschen och är passionerade över mat, vin och destillat. Det är väldigt viktigt för oss att alltid ge bästa möjliga service till gästen. Eftersom vi ligger inne i Saluhallen är det en naturlig mötesplats där gäster kommer förbi spontant under hela dagen. Här serverar vi lunch, á la carte och take away måndag-lördag.

Att jobba hos oss

Med olika bakgrunder, talanger och erfarenheter förenas vårt team av en sak och det är passionen för mat, dryck och gästvänlighet. Det vi är olika med är våra kompetenser och bakgrunder. Här förenas personer med lång erfarenhet av mat, dryck och gästbemötande men även yngre med kunskap inom kommunikation, digitalisering och planering.

Hos oss har du möjlighet att utvecklas inom flera olika områden!

Sök jobbet!

Annonsen är inte aktiv. Det går ej att söka just det här jobbet men genom att logga in eller registrerar en profil på Unmo kan du enkelt hitta andra jobb som passar dig.

Om oss

Vår historia

I december 2022 tog Paul Antognoli över Gamla Franska. Han är mest känd från alla sina år som hovmästare och sommelier på Grand Hotel i Lund och Hypoteket där han kommer från senast. Med rötter från både Frankrike och Italien kändes Gamla Franska som ett självklart val när han fick möjligheten att förverkliga sin långvariga dröm om att starta en egen restaurang.

Här serveras klassiska franska rätter med inspiration från Skandinavien. Varje gäst blir bemött av en avslappnad stämning i sann bistromiljö med en hög nivå av service. Här är det enkelt att komma förbi på en enkel after work, en god lunch men även för en trerätters för det större sällskapet.

Tillsammans med ett team med mycket kunskap och lång erfarenhet välkomnar vi er till denna franskinspirerade bistro!

Vår filosofi

Vår vision är att bli Lunds självklara vardagsrum för lokalinvånare, företag och turister som vill uppleva en vällagad middag eller en drink under hög uppassning. 

Genom att ta vara på varandras unika kompetenser i arbetslaget vill vi ta hand om våra gäster och dela med oss av vår passion för mat och dryck. Hos oss kommer du att bli ordentligt omhändertagen och få en upplevelse med god mat och dryck av människor som brinner för att ge god service.

Våra kockar har lång erfarenhet från flera olika kök och skapar mat med en passion för smak och upplevelse. Ta gärna hjälp av någon av våra sommelierer för att para er måltid med rätt dryck för att få en förhöjd smakupplevelse.

Recensioner

“​​Snabb service och god mat Trevlig atmosfär och engagerad personal som fullbordas med god mat och rikliga portioner.”

- R.J 26 maj 2023, Formitable

“Väldigt god mat, vällagad utan att vara tillkrånglad. Trevligt bemötande, trivsam miljö. Kan varmt rekommenderas!”

- K.H 19 april 2023, Formitable

“Vilken mat och vilken proffsig service. Från första kontakt vid bordsbokning till avslutad middag. Alla hjärtansdagmenyn var outstanding.... Så god och fantastiskt komponerad. Alla rätterna var i toppklass. Servitören mycket mycket proffsig med vinval och hela kvällen observant och trevlig. Hit kommer vi snart igen.” 

- C.H 14 februari 2023, Formitable